TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Kolbásszal töltött comb fűszerezve tejallergia, laktóz intolerancia

2016-01-26

Hozzávalók:

Combhús dió része kb 1-1,3 kg,
20-25 cm hosszúságú Kolbász,
Sós Ételízesítő vagy só ízlés szerint,
1,5 teáskanál Majoránna,
1,5 teáskanál Bazsalikom,
1,5 teáskanál Kakukkfű,
Víz.

Elkészítés

A combhús dió részét használom fel, melynek a közepébe vízszintesen egy éles késsel hosszirányba és keresztirányba bevágom. A kolbász héját lehúzom, majd a húsba beletolom a kolbászt. Tepsibe teszem és 4-4,5 dl vizet öntök rá. A felsorolt fűszerek felével bekenem a húst, a másik felét a tepsiben lévő vizet ízesítem. A tepsi tetejét ráteszem, majd sütőbe téve fedő alatt sütöm 1 órán át.
Ezt követően leveszem a fedőt és 15-20 perc alatt pecsenye pirosra pirítjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek