TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Gyros hús

2015-03-29

Hozzávalók:

50 dkg Darált Hús vagy vékony csíkokra szeletelt Hús,
2 teáskanál Sós Ételízesítő,
1,5 teáskanál Kakukkfű,
1,5 teáskanál Oregánó,
1,5 teáskanál Majoranna,
1,5 teáskanál Bazsalikom,
1 kávéskanál pirospaprika,
Csipetnyi bors,
2 evőkanálnyi Olaj.

Elkészítés:

Teflon serpenyőben a húst fűszerezem, majd az olajon megpirítom. Óvatosan egy bögrényi vízzel felöntöm és darált hús esetében 25-30 perc, a vékonyra csíkozott hús esetében 45-50 perc alatt kis lángon puhára párolom. Időnként el ne felejtsük megkeverni.

Pitával, saláta ágyon vagy hasábkrumplival tálalom.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek