TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Egyben sült fűszeres comb

2015-10-24

Hozzávalók:

Combhús dió része kb 1,5 kg,
Sós Ételízesítő ízlés szerint,
1,5 teáskanál Majoránna,
1,5 teáskanál Bazsalikom,
1,5 teáskanál Kakukkfű,
1 teáskanál Oregano,
2-3 gerezd Fokhagyma.

Elkészítés

A combhús dió részét tepsibe teszem és 4-4,5 dl vizet öntök rá. A felsorolt fűszerek felével meghintem a húst, a másik felét a tepsiben lévő vizet ízesítem. A tepsi tetejét ráteszem, majd sütőbe téve fedő alatt sütöm, párolom 1 órát. Ezt követően leveszem a fedőt, aki szereti vékonyra vágott fokhagymát szórhatunk a tetejére és 15-20 perc alatt pecsenye pirosra pirítjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek