TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Csirkepaprikás

2015-03-29

Hozzávalók:

A fej Vöröshagyma,
7 Csirke felsőcomb,
7 dl Víz,
1/2 doboznyi Növényi krém,
3 evőkanál Pirospaprika,
3 teáskanál sós Ételízesítő,
2 teáskanál Majoranna,
Csipetnyi bors,
Olaj.

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pároljuk, majd a tűzről levéve a pirospaprikát adom hozzá, ez után felöntöm vízzel. A letisztított csirke felsőcombokat beleteszem, ízesítem a fűszerekkel és 45-50 perc alatt készre főzöm.

A habaráshoz növényi krémet használok. A rizs krémben kiverem csomómentesre a rizslisztet, majd mikor készre főtt a hús, a habarást ráöntve besűrítem.
Tésztával, nokedlivel tálalom.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek