TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Baconbe, sonkába göngyölt csirke tejmentes

2015-09-26

Hozzávalók:

20 dkg hosszabb szeletelt Bacon Szalonna,
10-12 szelet Csirkemellsonka,
10-12 Csirke Felsőcomb,
Sós Ételízesítő,
1 teáskanál Majoránna,
Víz

Elkészítés

Megmosom a csirkét és felszeletelem a csirkemellsonkát. A felsőcombra ráhelyezem a csirkemellsonkát, majd az előre szeletelt bacon szalonnával becsavarom.
A göngyölt húsokat szorosan egymás mellé fektetem egy üveg jénai tálba. Megfűszerezem kevés sós ételízesítővel és majorannával és felöntjük annyi vízzel, ami félig ellepi a húsokat.
A jénai tetejével lefedem és 165-170 C fokon 50-55 percig omlós állagúra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek