TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Roston sült kakukkfüves halfilé

2016-04-05

Hozzávalók:

70 dkg halfilé (alaszkai tőkehalfilét használtam),
2 gerezd Fokhagyma,
Olivaolaj,
1 kávéskanál Kakukkfű,
Só,
Bors.

Elkészítés


A tepsibe egymás mellé helyezzük a halfiléket. Olivaolajjal vékonyan megkenjük, sós ételízesítővel vagy sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, majd a végonyra szeletelt fokhagyma karikákat helyezzük rá.
Előmelegített sütőben 185 C fokon 30 percet sütjük, míg a hal szépen kifehéredik.
Ízlés szerint salátával, rizzsel tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Receptek