TEJALLERGIÁSOKAT SEGÍTŐ
CSOPORT

tejallergia, tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység

Jogi nyilatkozat

A webhely használata előtt figyelmesen olvassa el a jogi nyilatkozatot! 

A webhely megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a webhelyet. 

Minden felhasználó saját felelősségre használja és próbálja ki a termékeket, szolgáltatásokat, olvassa el az információkat, recepteket!
 

A tejallergiasok.hu weboldalon található minden szöveghez, képhez és egyéb anyaghoz kapcsolodó szerzői-, és egyéb szellemi alkotáshoz fűződő jogok tulajdonosa és jogosultja a tejallergiasok.hu és annak tulajdonosa.

Felhasználónak joga van a tejallergiasok.hu weboldalon böngészni, a  tejallergiasok.hu weboldalon lévő tartalmakat nyomtatni, menteni magáncélra. Ennek a jognak a gyakorlásának kizárólagos feltétele, hogy a Felhasználó feltünteti a "forrás: tejallergiasok.hu" információt. A weboldal tettszőleges részeinek vagy egészének tartalmát adásvétel útján vagy haszonszerzés céljából nem hasznosíthatók, tilos módosítani, tilos más kiadványban vagy weboldalon megjelentetni a tejallergiasok.hu és annak tulajdonosának írásos beleegyezése nélkül és ennek hiányában nem használhatók fel.


A webhely üzemeltetőjeként, nem tartozik semmi felelősséggel az ebből adódó esetleges károkért. Mindennemű tartalomért, összetevőkért a gyártó, forgalmazó, szolgáltató a felelős!

A weboldalon mindennemű termékekre vonatkozó leírás tájékoztató jellegű, a termék pontos összetevői a csomagoláson kerültek feltüntetésre, illetve azokról a gyártó/forgalmazó ad bővebb tájékoztatást!

Hangsúlyosan felhívjuk a figyelmet a termék csomagolásán feltüntetett információk tanulmányozásának szükségességére, ugyanis azért a jelen reklám közzétevője felelősséget nem vállal.

Kérjük, hogy a terméknév alatt elhelyezett allergénre vonatkozó információt olvassák el, tekintettel arra, hogy a tejallergiások és laktóz-intoleránsok részére készült termékek között előfordulhat állati tejet, tejszármazékot tartalmazó, de laktózt, azaz tejcukort nem tartalmazó termék is!